KERNWAARDEN

Bij PROFiCS staat elke letter voor (een) kernwaarde(s) binnen onze organisatie. Wij zetten letterlijk het puntje op de i door de waardes welke wij elke dag uitdragen.

Passie, Plezier en Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in het schoonmaak vak.

Respect voor mens en omgeving waar PROFiCS het werk uitvoert.

Ondernemen: PROFiCS wil graag open zijn in haar wijze van ondernemen. Duidelijkheid door korte lijnen, afspraken nakomen, luisteren naar klant en medewerker en werken in een fijne werkomgeving is de wijze van ondernemen die PROFiCS voor ogen heeft.

Flexibiliteit t.a.v. inzet uren en uitvoeren van het werkprogramma. U als klant mag op ons rekenen. ‘Facilitaire Dienstverlening’ schrijven wij met hoofdletters!

Innovatief & ambitieus: Innovaties implementeren en ambitieus zijn om nieuwe kennis over te dragen aan onze medewerkers om mede daardoor beter en veiliger te kunnen werken.

Continuïteit: Door regelmatig contact met medewerkers en de klant goed geïnformeerd te zijn. Met het uitvoeren van DKS-controles houden wij het schoonmaakproces in control.

Sociaal & Spontaan & SROI: aandacht voor onze medewerkers en onze klanten. Sociaal Return On Investment: PROFiCS wil graag deze maatschappelijke meerwaarde realiseren in goed overleg met haar klanten en bieden dit van harte aan.