MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Als organisatie verantwoordelijkheid dragen voor de maatschappij vinden wij belangrijk. Verantwoord ondernemen noemen wij dit. We houden in alle processen en activiteiten rekening met het welzijn van de medewerkers en de impact van ons handelen op de samenleving en het milieu. Zorg dragen voor onze medewerkers, en uiteindelijk ook klanten, door maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken; PROFiCS zet de extra stap.

Wij vinden het belangrijk om ook maatschappelijk bewust met onze lokale gemeenschap om te gaan. Ons kantoor zit in Borne, hierom dragen wij graag bij aan de lokale verenigingen. Zo zijn wij onder andere hoofdsponsor van het Dames Volleybalteam in Borne.

PROFiCS werkt hiernaast samen met gemeenten en andere organisaties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te integreren in de PROFiCS organisatie. Daarbij houden wij rekening met hun beperkingen en kwaliteiten. In goed overleg met u als klant beslist u of medewerkers die bij uw organisatie aan de slag gaan tot deze doelgroep behoren.

Ook dragen wij met onze medewerkers zorg voor het milieu en zorgen we dat wij van PROFiCS zo min mogelijk ecologische voetstappen achterlaten. Zo gebruiken wij enkel microvezel materiaal om schoon te maken. Hierdoor hoeven wij weinig tot geen milieubelastend schoonmaakmiddel te gebruiken om een stralend schoon resultaat af te leveren. Tevens zijn microvezeldoeken en dweilen te wassen tot wel 500 keer en zijn deze dus een stuk duurzamer dan wegwerpdoeken!