Over PROFiCS

Onze missie

Uitgroeien tot een in Twente en omstreken bekend fenomeen als facilitair dienstverlenende organisatie met een sterk onderscheidend vermogen. Dit vermogen is gericht op
het product (kwaliteit van de dienstverlening en de te leveren middelen & materialen),
de rol en perceptie van de klant (de klant is koning, service & maatwerk) en richting de medewerkers (personeelsbeleid & Arbo).
– PROFiCS

PROFiCS Schoonmaakorganisatie B.V. is een facilitair dienstverlenende organisatie met als werkgebied Oost-Nederland. Tevens leveren wij middels onze online groothandel (Schoonmaakmarkt.nl) vrijwel alles op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en machines aan zowel bedrijven als particulieren. Ook de nodige producten voor schoonmaak in de keukens volgens HACCP en alle sanitaire voorzieningen zijn direct leverbaar vanuit ons magazijn. Onze doelgroepen zijn het midden- en kleinbedrijf, kantoren, onderwijs- en zorginstellingen, industrie, horeca, zwembaden, overheidsinstellingen, sport- en recreatiefaciliteiten en uiteraard particulieren.

In PROFiCS herkent men de typische Twentse eigenschappen die net die meerwaarde leveren die van groot belang zijn voor de samenwerking met haar klanten: inleven in de wensen van klanten, de juiste keuzes maken in schoonmaakmethodieken, flexibele opstelling, keuzemogelijkheden aanbieden, leveren van kwaliteit, een uitstekende service en het nakomen van afspraken. Deze eigenschappen maken PROFiCS uniek als facilitair dienstverlener, wat leidt tot waardevol partnership.