WERKWIJZE

Vooraf maken we kraakheldere afspraken met u over de schoonmaak. Zo bespreken we de schoonmaakfrequentie, schoonmaakbehoefte en over de inzet van onze mensen en materialen.

Ook gaan we regelmatig met u het gesprek aan en evalueren we het schoonmaakwerk en de kwaliteit hiervan. Wij denken graag met u mee en adviseren u wanneer wij besparingsmogelijkheden zien op de schoonmaakkosten. Bij PROFiCS werken we met overeenkomsten zonder opzegtermijn. De reden hiervoor is dat wij open en transparant naar u toe willen zijn. Wanneer u niet volledig tevreden bent over onze schoonmaak gaan wij graag met u om de tafel om de kwaliteit van onze schoonmaak verder te verbeteren.

Betrokkenheid

Vanaf het eerst contact voelen we ons verantwoordelijk voor een brandschone werkomgeving. Perfect uitgevoerd schoonmaakwerk draagt ertoe bij dat uw medewerkers zich prettiger voelen en beter presteren. Uw gasten en klanten voelen zich meer welkom waardoor u een voorsprong heeft op uw concurrentie. We voelen ons betrokken bij uw organisatie en de facilitaire dienstverlening hiervan.

Oog voor schoon

Wij komen bij u langs met een van onze schoonmaakprofessionals om de ruimtes te beoordelen en samen te kijken naar eventuele bijzonderheden. Aan de hand van dit bezoek stellen wij een werkprogramma gericht op efficiëntie. Onze proactieve medewerkers waarborgen dat het efficiënte werkprogramma wordt gewaarborgd en hebben aandacht voor details; het tijdig legen van prullenbakken, aanvullen van sanitair automaten en zo verder. Bij PROFiCS hebben we oog voor schoon!

PROFiCS werkt uitsluitend met de moderne microvezel techniek. Dit is effectief, werkt snel, is ergonomisch én milieuvriendelijk. De invoering van de microvezelmaterialen veroorzaakt een kleine revolutie in de wereld van het professioneel reinigen. Het is niet alleen simpelweg een andere doek of mop, maar een totaal andere techniek van schoonmaken.

Een microvezel is een ultradunne vezel die dunner is dan alle andere natuurlijke vezels. Als je de vezel onder de microscoop legt, zie je dat de vezel hoekiger is en anders van samenstelling waardoor vuil sneller hecht.

Kunststof wondervezel

De vezels bestaan uit twee polymeren: polyester dat graag water vast houdt en polyamide die graag vetten aan zich bindt. Een ideale combinatie voor grondig en effectief schoonmaken. Microvezel doeken verwijderen daardoor vuil en vlekken vollediger en sneller. Zowel voor vloer als objectreiniging zijn deze technieken ideaal.

Hygiënisch schoon

De doeken worden na gebruik door ons op een speciale manier op minimaal 90 graden gewassen en zijn daarna weer als nieuw herbruikbaar. PROFiCS schoonmakers zijn opgeleid in het gebruik van diverse soorten microvezel doeken. U heeft daardoor de zekerheid dat uw vloer of bureau niet wordt schoongemaakt met een dezelfde, vuile doek.